miercuri, 13 martie 2013

Mi-am făcut blog

13/03/13. Păcat că nu există și luna a 13-a. Ar fi fost poate cea mai norocoasă zi din an, ideală pentru a deschide un blog. Îmi propusesem ca acest articol să fie publicat automat la ora 13:03. Se pare totuși că Google mi-a făcut o surpriză de bun venit și articolul... nu s-a publicat. Nu-i nimic. Dacă îl citești deja, înseamnă că i-am dat de cap. Și îți urez bun venit pe blogul meu!

Mi-a luat foarte mult să mă pun pe fapte, deși mulți prieteni mi-au recomandat să-mi deschid un blog.  Mi-am zis de nu știu câte ori că, într-o zi, sigur voi face acest pas. Dar în așteptarea acelei zile, n-am făcut decât să-mi imaginez că voi avea un blog, să-l construiesc în gând, să mă gândesc ce aș publica în el... Iar de fiecare dată când aveam o idee, o părere de exprimat sau o întâmplare de povestit, îmi spuneam „Dacă aveam blog, sigur scriam ceva despre asta”.

Așa că mi-am fixat singur un termen limită. Mi-am impus să-mi deschid blogul de ziua mea. Am zis că n-ar fi rău să-mi fac singur acest cadou, pe care să-l împart cu ceilalți. Dacă la școală, de ziua de naștere, ne serveam colegii cu bomboane, eu te servesc pe tine cu... texte. Iar dacă se întâmplă ca textele mele să îți și placă, doar tu mă poți încuraja să public în continuare.

Prin urmare, te aștept cât mai des pe aici, să-ți povestesc despre ce mai pățesc, despre ce mă fascinează pe lumea asta sau, uneori, despre ce mă enervează. Nu ezita să comentezi, să-mi dai idei sau chiar sugestii, pentru că... eu sunt nou pe aici. Evident, dacă vrei, ești liber(ă) să și dai vestea mai departe. Îți mulțumesc pentru această primă vizită.

AdiPetrescu.eu este blogul meu. Bine ai venit!

Sursa foto: creativeeducation.co.uk


4 comentarii:

 1. M-ai surprins Adi cu cele 5 articole din prima zi. Să fie un început bun!

  Îți recomand să postezi la intervale regulate, sau articole din aceeași temă, în aceeași zi a saptămânii. De exemplu, despre călătorii marțea, despre muzică joia...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc pentru impresii. Cele cinci articole au apărut toate din prima zi, pentru că au fost scrise din timp. De acum încolo, vor apărea unul câte unul. Sugestia ta sună foarte profesionist, dar e cam greu de pus în practică pe un blog personal. Viața mea, cu întâmplările ei, nu are un orar precis, așa că, cel mai probabil, voi scrie când am timp și când am ceva de spus. Am să încerc totuși să nu las perioade prea lungi de liniște.

   Ștergere
 2. La multi ani, Adi! si tie si blogului.
  Esti pe lista de citiri zilnice ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place blogul.
  Astept un serial cu povesti amuzanta din intamplari personale.

  RăspundețiȘtergere